BETAALMETHODES


In onze webshop kunt u veilig en snel betalen. Het betaalproces is volledig geautomatiseerd en de controle op betaling gebeurt door Mollie. Dit betekent dat u uw betalingsgegevens nooit aan Roberts tools doorgeeft, maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Mollie.
Alle banken in Nederland zijn hierbij aangesloten. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

Veilig betalen kan met iDEAL, VisaMastercard. Bankoverdracht en Bancontact.

iDEAL Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af via uw vertrouwde internet betaalomgeving.


Visa/Mastercard U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL verbinding veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren: Euro/Mastercard en Visa.
Alle betalingen lopen via een beveiligde SSL verbinding, ook uw persoonsgegevens worden alleen overgedragen via een beveiligde verbinding.


Bankoverdracht Bij de keuze voor bankoverdracht (overboeking) regelt u de betaling via een bankoverschrijving. U ontvangt hij de betalingsinformatie op uw scherm de bankgegevens van de webshop en het ordernummer. Nadat de order is betaald, brengen wij u op de hoogte van de status zodat uw order kan worden uitgeleverd.

Bancontact Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank in België. U rekent af via uw vertrouwde internet betaalomgeving.